gedroogde kruiden, bloemen etc.
Te koop

Waarom gedroogde kruiden, groentes, fruit etc. geven?

Het voer van de voerfabrikanten in Nederland is niet slecht. Maar het is ontwikkeld voor het gemiddelde dier. De vele verschillende soorten, rassen hebben ieder zijn eigen voedingsbehoefte. Daarnaast kunnen speciale situaties ook vragen om meer vitamines, of vezels, zoals stress, drachtig zijn, verkoudheid, rui etc. Door de dieren dan kruiden, vlokken, zaden etc. te geven, kan er redelijk specifiek de dieren iets extra’s gegeven worden.
Verder is het iets anders geven naast de standaard brok ook leuk. De dieren ruiken het als ze ander voer krijgen en komen er grager op af, dat is voor de houder van de dieren ook leuk. In de natuur eten de dieren ook niet iedere dag hetzelfde. Wij mensen zouden het ook niet leuk vinden, als we iedere dag hetzelfde te eten krijgen. Verandering van spijs doet eten. Als je de dieren voor de eerste keer kruiden geeft, geef dan een heel klein beetje en kijk hoe ze er op reageren. Net als mensen hoeven niet alle dieren hetzelfde te reageren op de kruiden, groentes etc. Niet alle dieren vinden hetzelfde lekker, dwing ze het dan niet om het te eten.

We hebben een groot assortiment, zoals:
Aardbeienblad
Bananen schijfjes
Brandnetelblad heel of gesneden
Dari (rood)
Goudsbloemen
Haver gepunt (zwart of geel)
Hazelnootblad
Heemst
Kamillebloemen
Katjang
Kleefkruid
Lijnzaad
Paardenbloem
Papaya
Rozenblaadjes
Zonnebloempitten

En nog veel meer. Neem eens een kijkje op onze site: WWW.BAROEN.NL

U kunt makkelijk en veilig betalen via de site met: ideal paypal creditcard (via paypal) bankoverschrijving. Bij afhalen: pin kas.
Verzenden doen wij met: dhl, post nl.
Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 Op 0297-364645.

Wij zijn standaard open op:
Maandag van 8.30 tot 12.30.
Dinsdag van 8.30 tot 12.30 En van 18.00 tot 20.00.
Donderdag van 15.00 tot 18.00.
Vrijdag van 8.30 tot 12.30.
Wilt u op een ander tijdstip langskomen of uw bestelling ophalen, dan is dat geen probleem. Wel vragen wij u dan, om ons eerst even te bellen of te mailen.
Het adres is aalsmeerderweg 283 unit 20 in aalsmeer.

Voor verdere verkoop- en leverinformatie kan u ons mailen via marktplaats

Over baroen.
Baroen op gezet door hobbydierhouder s, voor hobbydierhouders. Wij willen het gat tussen de "normale dierenwinkel en de handelaren op beurzen en tentoonstellingen opvullen, door 365 dagen per jaar de door de hobbyfokker", -houder benodigde materialen beschikbaar te hebben. In ons assortiment hebben wij onder andere: voerbakken, ophangbare watertorens met bajonetsluiting, warmtelampen, merkringen, schoonmaakmiddelen, etc. Bent u opzoek naar een produkt en kan u het niet vinden, mail ons en wij zoeken met u mee! Indien er prijs verschillen zijn tussen deze advertentie en onze winkel, dan gelden de prijzen van onze winkel.
Prijs: N.o.t.k.
4217X gezien
Advertentie van: de Baroen
Telefoon: 06-27053446
Aalsmeer (Noord-Holland NL)

Lid sinds:
Totaal: 39 berichten geplaatst.