dwergkonijnen broer en zus
dwergkonijnen broer en zus
Te koop
13-10-2021
2 lieve konijnen broer & zus, het konijn met de witte en donkere oor is het mannetje daarachter het vrouwtje. Het mannetje is geholpen dus er kunnen geen kleine nijntjes geboren worden, wij doen met pijn in ons hart deze lieve schattige konijnen weg omdat wij helaas geen inkomsten meer hebben.

Zo we hopen dat er een liefdevol gezin is die deze lieve konijntjes kunnen ophalen. Het liefst waar ze vrij rond kunnen lopen want ze zijn niks anders gewend.

Een mooie grote tuin met veel speel ruimte, de konijnen zijn gewend om los te lopen het liefst niet vast in een kooi, graag het hekje open laten.

Wij zijn hier heel streng naar omdat wij heel graag willen dat de nijntjes goed terecht komen bij iemand die er ook echt naar om kijkt, goed verzorgd, en aandacht kan geven.

De konijntjes zijn altijd bij elkaar en kunnen ook niet zonder elkaar. Ze heten Django & Luna half jaartje oud, ze zijn redelijk tam hier hebben wij aan gewerkt zodat ze ook met ong een half jaartje op schoot kunnen zitten.

Ze vinden andijvie, wortels en af en toe een snoepje erg lekker. Ze hebben veel speelgoed en zijn lekker speels met elkaar.

Prijs: N.v.t.
151X gezien
Advertentie van: D├ębora De Lange
Telefoon: 0611279235
Schagen (Noord-Holland NL)

Lid sinds: 13-10-2021
Aantal advertenties op de website: 2
Totaal: 2 berichten geplaatst.