konijnen mix baby’s
konijnen mix baby’s
konijnen mix baby’s
konijnen mix baby’s
Te koop
25-10-2021
Allereerst een hele goedemiddag, wij hebben leuke konijntjes te koop staan, omdat onze konijntjes stiekem de liefde hebben bedreven. Dit is het eerste worp van onze lieve konijnen. Ik zal jullie eens introduceren aan de ouders.

De grijze langhaar: Hallo, ik ben Adam. Ik ben een een mooie Leeuwenkop dwergkonijn en ben +/- 6-8 maandjes oud. Ik wordt heel erg goed verwend door onze pleegouders, want we kunnen namelijk niet op ons eigen leven omdat we geen wilde konijnen zijn. Mijn vader of moeder (ik weet het even niet meer helaas) heeft wel eens konijnen shows gewonnen dus ik werd goed gebaard door onze biologische ouders. Maar we maken er even een kort verhaal van want mijn introductie wordt te lang (hihi) ik ben een prachtige vader van 6 jonge kinderen, en ben blij in het leven. :)

De gekleurde korthaar met hangoortjes: Hallo ik ben Eva. Ik ben iets jonger dan de vader dus ik ben +/- 6 maandjes jong. Ik ben onverwachts 18 September bevallen van mijn 6 prachtige en gezonde konijntjes. Ik heb stiekem met mijn mannetje de liefde bedreven toen onze pleegouders op vakantie waren. Ik ben zelf een Hangoor dwergkonijn. Ik ben gezond & blij met het leven dat we krijgen. Ik ben soms wel een beetje dominant moet ik er wel bij zeggen! Maar voor de rest ben ik goed te knuffelen.


Onze konijn is 18 september onverwachts bevallen. Maar genoeg over ons, als je meer vragen over ons hebt horen onze pleegouders het wel. :)

Om het verhaal nog kort te houden, wij hebben dus 6 konijntjes die in de week van 6/13 November weg mogen maar om ze weg te doen hebben we wel mensen nodig waar ze goed worden opgevangen dus als je interesse hebt kunt u altijd een bericht sturen voor meer informatie, er worden nog betere foto’s op marktplaats geplaatst om te laten zien hoe mooi de baby’s zijn.

Maar voor de rest hoor ik wel van jullie voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,
Familie Pauli.

1: Beschikbaar
2: Beschikbaar
3: Reserveerd
4: Beschikbaar
5: Beschikbaar
6: Beschikbaar
Prijs: € 15,00
87X gezien
Advertentie van: Sharina Pauli
Telefoon: 0618861210
Velden (Limburg NL)

Lid sinds: 25-10-2021
Totaal: 1 berichten geplaatst.