2 dwerg konijnen
2 dwerg konijnen
2 dwerg konijnen
2 dwerg konijnen
Te koop
21-7-2022
Bij deze zoek ik een nieuw huisje voor mijn twee konijntjes.

! Ze gaan alleen als koppel weg & naar een plek waar ze buiten hun hok om ook de gelegenheid hebben om rond te huppelen !

Turbo is een vrouwtje en geboren op 10 juni 2021. Ze is dus één jaar oud. Turbo is gesteriliseerd en ingeënt. Ze heeft een slechte start gehad met een konijn waar het niet mee matchte. Daardoor mist zij een stukje van haar oor. Dit is bekeken door de dierenarts, maar heeft verder geen gevolgen voor Turbo. Ze heeft er ook geen last van.
Turbo is een dwergje en weegt ongeveer één kilo. Ze houdt er niet van om opgepakt te worden, maar ze komt wel naar je toe huppelen als je bij haar zit en wil dan ook wel geaaid worden.

Diesel is een mannetje en geboren in augustus 2021. Diesel is gecastreerd en niet ingeënt. Turbo is allergisch voor 'normale' zaagsel, er moet daarom hennepzaagsel gebruikt worden als bodembedekking. Gebeurt dit niet, dan komt er troep uit zijn ogen en dat gaat in zijn vacht plakken.
Diesel is een loffelohr dwergje en weegt net als Turbo ongeveer één kilo. Ook Diesel houdt er niet van om opgepakt te worden, maar is wel erg nieuwsgierig en geniet ervan als hij geaaid wordt.

Samen zijn ze een super goede match, vandaar dat ik ze ook alleen samen weg wil doen.

Het hok (1 jaar oud), zaagsel, stro, voer en toebehoren (zie foto's) krijgt u erbij. Mocht u dit niet nodig hebben dan kan het in overleg ook zonder toebehoren.

Voor vragen mag je me gerust een berichtje sturen!
Prijs: N.o.t.k.
47X gezien
Advertentie van: Lotte Tigelaar
Grootegast (Groningen NL)

Lid sinds: 21-7-2022
Totaal: 2 berichten geplaatst.