dwergkonijn bruin
Te koop
11-2-2024
Hallo daar! Ik ben Dipsy, een schattig jongentje dwergkonijn van 1jaar en 3 maanden jong , ik woon in Amsterdam. Ik ben een echte buitenkonijn en vind het geweldig om in de tuin en in mijn huisje rond te huppelen. Ik geniet er ook van om lekker te knuffelen. Alleen opgepakt worden is niet zo mijn ding.

Mijn huidige baasjes houden heel veel van mij, maar het leven heeft een nieuwe wending genomen. Ze hebben onlangs een baby'tje verwelkomd en dat kleintje vraagt natuurlijk veel aandacht. Mijn vrouwtje was altijd al een beetje allergisch voor mij, iets wat ze uit liefde negeerde, maar nu merken we dat de zorg voor mij ook nog onbedoeld wat naar de achtergrond verschuift. Ze gunnen mij het allerbeste, vooral nu mijn laatste jaartjes ingaan. Daarom zijn we op zoek naar een nieuw, liefdevol huis waar ik alle aandacht en verzorging kan krijgen die ik verdien.

Ik ben superlief en gezellig. Ik kijk uit naar een huis waar ik mijn laatste jaren kan doorbrengen omringd door liefde en zorg. Mijn nieuwe thuis krijgt van mij mijn konijnenhok (buiten) , al mijn konijnenvoer + waterflesje + knaagsnacks, hooi, en Stro. En natuurlijk krijg je er een heleboel knuffels en gezelligheid voor terug!

Ik hoop snel mijn nieuwe familie te ontmoeten die net zoveel van knuffelen houdt als ik!

Voor vragen? Stuur maar een berichtje/ of bel naar mijn baasje??.
Prijs: € €500
522X gezien
Advertentie van: Jevenny Myers
Telefoon: 0619819577
Amsterdam (Noord-Holland NL)

Lid sinds: 11-2-2024
Totaal: 1 berichten geplaatst.