uv plasma ionisator luchtreiniger ca-268
Te koop

 Geen vervangfilters nodig!
 Eenvoudige filterreiniging!
 Voor thuis, kantoor, auto, camper...!
 Professionele luchtreiniger
 Luchtreiniger voor kleine ruimtes
 3 reinigingstechnieken
Desktop en autoluchtreiniger CA-268 met 3-voudige filtering inclusief ionisatie.
De innovatieve CA-268 behoort tot de nieuwe generatie luchtreinigers van Clean Air Optima. Deze lichtgewicht desktop portabel luchtreiniger is speciaal ontwikkeld voor gebruik thuis, op kantoor en mobiel gebruik onderweg in de auto, vrachtwagen, camper, caravan of hotelkamer!

Multifunctioneel design
Door het intelligente ontwerp zorgt deze handige luchtreiniger overal in binnenruimtes en voertuigen voor gezonde en zuivere ademlucht. De Clean Air Optima Desktop en autoluchtreiniger CA-268 met 3-voudige filtertechniek inclusief ionisatie biedt de perfecte oplossing in kleinere woon, werk en hobbyruimtes, slaapkamers, kantoren en voor mobiel gebruik onderweg door mensen met astma en allergieën, bij rooksituaties en voor iedereen die steeds verzekerd wil zijn van gezonde binnenlucht.

Dankzij het elegante design in de kleuren zilvergrijs – zwart en de desktop uitvoering past deze luchtreiniger in elk woon- en zakelijk interieur.

Deze unieke luchtreiniger past door zijn slimme vormgeving in de drinkbekerhouder van de meeste auto’s en voegt zich optimaal in het binneninterieur van het voertuig.

Twee stroom aansluitingen
De CA-268 wordt geleverd met 220V adapter en 12V auto adapter, waardoor deze prettig geprijsde universele luchtzuiveraar overal inzetbaar is in de kleinere binnenruimte met 220V en geschikt is voor mobiel gebruik in alle voertuigen met 12V sigarettenaansteker plug-in.

Geen vervangfilters!
Het elektrostatisch filter kan eenvoudig aan de voorzijde uit het apparaat worden genomen. De roestvrijstalen stofcollectoren kunnen gemakkelijk en snel gereinigd worden met een zachte licht vochtige doek.

Filterspectrum
Met zijn filtercapaciteit zorgt deze compacte luchtreiniger voor gezonde lucht in uw directe omgeving. Filtert allergenen, (fijn)stof, pollen, bacteriën, virussen, schimmelsporen en dierharen uit de binnenlucht. Verwijdert rookdeeltjes, sigaretten- en tabaksrook……..

(link naar website)

Prijs: € 69,00
2011X gezien
Advertentie van: Clean Air Optima
Telefoon: 074-2670145
Hengelo (Overijssel NL)

Lid sinds:
Aantal advertenties op de website: 4
Totaal: 10 berichten geplaatst.