uv plasma ionisator luchtreiniger ca-366
Te koop

 Extreem stille luchtreiniger!
 Eenvoudige filterreiniging!
 Geen vervangfilters nodig!
 Professionele luchtreiniger
 5 reinigingstechnieken
Zuivere lucht voor een gezonder leven!
Deze nieuwe generatie luchtreiniger van Clean Air Optima is niet alleen geschikt voor mensen die onder astma en allergieën lijden. De innovatieve UV Plasma ionisator luchtreiniger CA-366 combineert effectiviteit met elegant design en zorgt overal in binnenruimtes voor gezonde en zuivere ademlucht!
Productinformatie
Voor ruimtes tot: 40m² / 100m³
Filtertechnologie: vijfvoudig
Stroomverbruik: Max. 10 Watt
Afmetingen: H 400mm x 117mm x 190mm
Kleur: Donkergrijs - wit
Gewicht: 2,5 Kg
De innovatieve en modern vormgegeven UV Plasma ionisator luchtreiniger CA-366 biedt de meest effectieve luchtreiniging van zwevende deeltjes en schadelijke stoffen uit de binnenlucht.
Eenvoudige filterreiniging! Geen kosten voor vervangfilters!
De CA-366 onderscheidt zich in het bijzonder door de lage kosten in het gebruik, elegant design en gebruiksvriendelijkheid van het apparaat. De filters worden eenvoudig uit het apparaat genomen, gereinigd en weer teruggeplaatst. De reiniging zelf van het elektrostatisch filter (afnemen met een zachte, licht vochtige doek) en het nano-voorfilter (door stofzuigen) is in een handomdraai gebeurt.
De luchtreiniger Clean Air Optima CA-366 reinigt door vijf verschillende methodes en ionisatie van de binnenlucht.
Filterspectrum
Allergenen, (fijn)stof, vogelstof, pollen, bacteriën, virussen, schimmelsporen, dierharen, rookdeeltjes, sigaretten- en tabaksrook, zweefstoffen in de vorm van deeltjes.

Toepassingen
Effectieve voorbeelden voor toepassingen van de Clean Air Optima UV Plasma ionisator luchtreiniger CA-366 zijn: thuis in de woonkamer, keuken en slaapkamer, op de werkplek, kantoor, ontvangst- en wachtruimtes, artsenpraktijk en behandelruimtes, verpleeghuizen, kinderdagverblijven, schoollokalen, training - en opleidingscentrum, horeca in hotel, restaurant en wellness room etc. geluidsarme werking is de deze luchtreiniger prettig voor het comfort van zowel de gebruiker als voor de omgeving……..
(link naar website)

Prijs: € 149,00
2105X gezien
Advertentie van: Clean Air Optima
Telefoon: 074-2670145
Hengelo (Overijssel NL)

Lid sinds:
Aantal advertenties op de website: 4
Totaal: 10 berichten geplaatst.